Home » Home (kerst '20)

Kerstpakketten

Allen Strange wearing a santa hat saying: we brought you some good cheeses

We zijn er weer! Ik (Flore) weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb behoefte aan comfort food. En een hoop ook. Ik ga jullie verder niet vervelen. Ga snel in de webshop kijken wat we dit jaar hebben uitgespookt, want we hebben ook nog eens hulp gekregen van Plantbeest!

spelregels

Wat je exact krijgt is een verrassing. Nou werken hier bij Vegan Flore alleen maar hele lieve nerds die gelukkig heel blij worden van het gepuzzel dat ervoor zorgt dat iedereen een mooie, lekker combinatie van yaaasjes krijgt. Regel 1: geen smeerkees én harde yaaas met stemgember, bijvoorbeeld.

 

Ingrediënten / allergenen

Aan de andere kant vergiftigen we je ook liever niet, dus als je ergens allergisch voor bent of als er zwangeren/kinderen mee-eten, laat het vooral weten. Dit kan in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces. Dan doen we even extra ons best om iets passends samen te stellen. Wellicht wil je een kijkje nemen op onze ingrediënten / allergenen pagina?

 

Daarnaast mag je mag ook een voorkeur doorgeven, al kunnen we niet beloven dat we daaraan kunnen voldoen.

grote honger

Overigens worden wij hier bij Vegan Flore met enige regelmaat "verschrikkelijke enablers" genoemd, en stiekem zijn ze bij Plantbeest nog erger. Wij zien dit maar geuzennaam en voeren deze term met trots. Om deze reden stellen we je met liefde in de gelegenheid om toe te geven aan eventuele yaaas-gerelateerde verslavingen zonder dat je verveeld raakt. Waarom zou je twee keer hetzelfde willen? Dat slaat nergens op. Met andere woorden, welke pakketten je ook bestelt, zorgen we voor variatie.

Spongebob tegen Patrick: you're the best bad influence ever!

ophalen / verzenden

Plantbeest & Vegan Flore werken vanuit dezelfde keuken, en verzenden samen. Zodoende betaal je maar 1x verzendkosten, ook als je bij beide webshops bestelt. We werken nu samen met Red je Pakketje, die gespecialiseerd zijn in same day delivery. Hoe dat werkt vind je hier: Nederland (voorlopig geen België helaas ivm corona en vertragingen aan de grens).