Home » Home (normaal)

Aanbod

Witte smeerkees. De Witte Smeerkees is een yaaas op basis van cashews. Deze worden samen met de authentieke schimmels en culturen gedurende zo'n 5 weken gefermenteerd zodat je een heerlijk romige, diepe smaak krijgt. Heerlijk op een kaasplankje, op een broodje of een toastje, maar ook in een pasta, of op je pizza... Laat me vooral weten hoe je ervan genoten hebt! Vind ik leuk en ik kan ook altijd meer inspiratie gebruiken ;)

 

Parma Degene die voor deze heerlijke oude (en dat meen ik - deze yaaasjes zijn meestal zo'n half jaar oud), kruimige 'parma' een goede naam heeft, krijgt hem gratis. Lekker op een kaasplankje, maar ook over je pasta. De pasta die ik bij de witte smeerkees heb gelinkt, bijvoorbeeld...

 

Franse smeerkees met knoflook en fijne kruiden. De Franse smeerkees is een yaaas op basis van gefermenteerde amandelen en cashews. Het smakenpalet is bij de meeste mensen wel bekend denk ik ;).

 

Special: Triple Garlic smeerkeesDit is toch wel mijn persoonlijke favoriet. De Witte Smeerkees is een yaaas op basis van cashews. Deze worden samen met de authentieke schimmels en culturen gedurende zo'n 5 weken gefermenteerd zodat je een heerlijk romige, diepe smaak krijgt. En alsof hij het nodig heeft krijgt deze variant daar nog bovenop een trio aan smaakbommen: zelfgefermenteerde zwarte knoflook; miso-knoflook (miso-zuke), en gerookte knoflook.

 

Special: Witte smeerkees met daslookpesto.

Soms maak je iets wat zo lekker is, dat je het eigenlijk niet wilt verkopen. Maar ach, ik offer me wel op. De daslookpesto is gemaakt met zelfgekweekte daslook en basilicum.