Home » informatie » verzenden/afhalen (NE+BE)

laatste leveringen Nederland & België

verzendkosten

Gratis verzending vanaf €100. Slechts € 5,95 vanaf €50. Daaronder €9,95. Kies alsjeblieft de goede optie tijdens het uitchecken.

bestellingsdeadlines

laatste verzendingen (leegverkoop)

  • Besteld vóór zondag 16/25 januari 20:00....

  • Binnen Nederland: dinsdag 18/27 verzonden & diezelfde dag nog thuisbezorgd. Andere dagen beschikbaar in overleg.

  • Naar België: dinsdag 18/27 verzonden met DPD & meestal de volgende dag thuisbezorgd. Andere dagen beschikbaar in overleg.

  • Afhalen in Eemnes of Bussum is in overleg mogelijk tot 31 januari. In dit geval kunnen de kaasjes ook thuis worden ingevroren & 3 maanden bewaard.

 

Mocht het nou toch een dagje langer duren omdat het zo druk is, maak je geen zorgen. De yaaasjes kunnen daar best tegen, en zijn allemaal minimaal 2 weken houdbaar zolang je ze na thuiskomst gesloten, en onderin de koelkast bewaart. (Daarnaast raden we aan ze altijd op anderhalve meter afstand te houden van eventuele yaaasmonsters, want je kunt ze ook niet eten als ze voor die tijd al opgesnoept zijn.)

 

leveren / ophalen

Binnen Nederland: Red je Pakketje

 

Het pakket wordt vóór middernacht aangemeld door Vegan Flore. Hierdoor is Red je Pakketje op de hoogte dat ze een pakket kunnen ophalen. In de ochtend/middag halen ze het pakket op bij een drop off point in de buurt en brengen ze het naar één van hun sorteercentra.

Tot 15:00 kan er via hun klantenservice nog een adreswijziging worden aangebracht. Een appje sturen is wel zo snel & makkelijk.

 

Tussen 16:00 en 17.00 krijg je via de track en trace een tijdsindicatie hoe laat Red je Pakketje bij je langskomt. Deze tijd is tot een half uur nauwkeurig, en is live te volgen. Om 17:00 laden ze je pakket in de bus, en komen ze naar je toe.