België

verzenden

Verzending naar België is vanaf €80* gratis. Daaronder betaal je:

  • Aanbevolen**: PostNL, met T&T - € 9
  • DHL, met T&T - € 8,02

 

*Het minimale bestelbedrag voor gratis verzending is exclusief eventuele kortingen. Bijvoorbeeld: Heb je een kortingsbon van 10%, dan geldt er een subtotaal van €88,89 => minus 10% korting is een totaal van €80 en dus gratis verzending.

 

**PostNL is statistisch gezien net wat nauwkeuriger en sneller met leveren dan DHL, dus tenzij je een goede reden hebt om toch voor DHL te kiezen...

levertijd & bestellingsdeadline

Bestel je voor woensdag 10:00? Dan wordt je bestelling in principe die dag verzonden.* Je pakket wordt dan voor het weekend bezorgd. Als je wilt dat je pakket naar een ophaalpunt gaat, dan kun je dat tijdens je bestelling aangeven.

 

Wat betreft de levertijd/koeling... In de winter gaat dit prima. De pakketten worden echt vlàk voor het afhalen op het PostNL/DHL-punt afgegeven. Gedurende het sorteren en dergelijke worden ze in onverwarmde (maar vriesvrije) omgevingen bewaard. Gezien het momenteel buitenshuis net zou koud is als in de koelkast, is dat geen probleem. Ik hoop in de komende weken een (aantal) verkooppunt(en) te vinden in België, zodat ik de yaaasjes dan gedurende de rest van het jaar gekoeld (goede optie, maar te duur voor individuele pakketten) kan blijven leveren. 

 

* Andere dagen kunnen ook, in overleg. Als je om een aangepaste versie hebt gevraagd, dan lukt het soms niet om dezelfde dag nog te verzenden. Een Franse Smeerkees met kruiden maar zonder knoflook of andere verzoeknummertjes vallen absoluut onder de mogelijkheden, maar meestal duurt dat wel eventjes. Hoe lang precies heb ik het graag met je over :)

 

speciale gelegenheid

Mocht je graag willen bestellen voor een speciale gelegenheid en maak je je zorgen over de houdbaarheid? Geef dit dan aan bij de bestelling in het opmerkingenveld, dan zorg ik dat je de yaaas krijgt op een moment dat het jou uitkomt. Je bestelling is dan natuurlijk ook gelijk gereserveerd. Ook hier kun je me altijd over mailen

ophalen

locaties

Ik heb (nog) geen winkel of verkooppunten in België. Mocht je nog een goed verkooppunt kunnen aanraden dan hoor ik het graag :)