Home » informatie » België (kerst '20)

verzenden/ophalen

België

 

Verzending naar België is vanaf €100* gratis. Daaronder betaal je € 7,95.

Vegan Flore & Plantbeest werken vanuit hetzelfde magazijn. Als je uit beide webshops bestelt dan kun je bij Plantbeest aangeven dat je bij Vegan Flore al verzendkosten hebt betaald. Of andersom ;)

 

Je pakket wordt bezorgd door Red je Pakketje. Dit is een bedrijf dat zich specialiseert in same day delivery binnen Nederland, en next day delivery naar België. Dat dit nu een optie is voor kleinere bedrijven zijn wij wáánzinnig blij mee, want door corona waren we er lange tijd niet zeker van of we een manier hadden om de kerstpakketten te kunnen doen dit jaar. Sterker nog, België is pas uitgerold nadat we de webshop al hadden geopend en vele mensen hebben moeten teleurstellen. Sorry voor de initiële teleurstelling!

 

*Het minimale bestelbedrag voor gratis verzending is exclusief eventuele kortingen. Bijvoorbeeld: Heb je een kortingsbon van 10%, dan geldt er een subtotaal van €111,12 => minus 10% korting is een totaal van €100 en dus gratis verzending.

Kerst

 

bestellingsdeadlines

 

Bestellingen vóór 22 november 23:59h:

Om er zeker van te zijn dat je een kerstpakket krijgt is het van belang om zo snel mogelijk te bestellen. Yaaasjes hebben net als dierlijke kazen de tijd nodig om te rijpen en die krijgen ze ook. De meeste kosten 1-3 weken, maar de parma is op het moment van schrijven anderhalf jaar oud.

 

Nou begrijpen we dat het concept "tijd" misschien niet helemaal zo echt aanvoelt als dat het voorheen deed. Dus om je extra te motiveren hebben we een early bird special. Bestel voor 22 november 23:59 (of, you know, nu) en je krijgt gratis een extra witschimmel-smeerkees met sriracharissa** bij iedere bestelling. 

 

** Flore vindt normaal maar saai, dus ze fermenteert een variatie aan hete pepers en knoflook op z'n sriracha, en brengt het vervolgens op smaak op z'n harissa. Best of both worlds

 

Bestellingen tussen 23 november 00:00h - 19 december 23:59h:

Op = op. Natuurlijk maken we altijd meer dan er op 22 november besteld is, maar toch. 

 

verzenden

 

Alle bestellingen voor Belgische klanten worden op maandag 21 verzonden & de volgende dag nog thuisbezorgd.

 

Mocht het nou toch een dagje langer duren omdat het zo druk is, maak je geen zorgen. De yaaasjes kunnen daar best tegen, en zijn allemaal minimaal tot oudejaarsavond houdbaar zolang je ze na thuiskomst gesloten, en onderin de koelkast bewaart. (Daarnaast raden we aan ze altijd op anderhalve meter afstand te houden van eventuele yaaasmonsters, want je kunt ze ook niet eten als ze voor die tijd al opgesnoept zijn.)

 

ophalen

  • In overleg: van zaterdag 19 december tot en met donderdag 24 december in Eemnes (keuken) en Bussum (thuis).