Home » informatie » verzenden / afhalen » Levering NL

verzenden/ophalen -

binnen Nederland

Snelle info

Gratis verzending vanaf €100. Slechts € 5,95 vanaf €50. Daaronder €9,95.

Eerstvolgende verzending

Vóór donderdag 20:00 besteld? Vrijdag verzonden en dezelfde avond nog thuisbezorgd met Shiplee (voorheen RedJePakketje).

Kerst

Zie hier.

Verzenden

Verzendkosten

Je pakket wordt bezorgd door Red je Pakketje. Dit is een bedrijf dat zich specialiseert in same day delivery. Dat dit nu een optie is voor kleinere bedrijven zijn wij wáánzinnig blij mee, want door corona waren we lange tijd dicht.

totaalbedrag excl. eventuele kortingscodes verzendkosten
€ 0 - € 49,99 € 9,95
€ 50 - € 99,99 € 5,95
€ 100 + € 0
geen verzendkosten (reeds betaald, afhalen, etc.) € 0

Hoe Red je Pakketje werkt

Het pakket wordt vóór middernacht aangemeld door Vegan Flore. Hierdoor is Red je Pakketje op de hoogte dat ze een pakket kunnen ophalen. In de ochtend/middag halen ze het pakket op bij een drop off point in de buurt en brengen ze het naar één van hun sorteercentra.

Tot 15:00 kan er via hun klantenservice nog een adreswijziging worden aangebracht. Een appje sturen is wel zo snel & makkelijk.

 

Tussen 16:00 en 17.00 krijg je via de track en trace een tijdsindicatie hoe laat Red je Pakketje bij je langskomt. Deze tijd is tot een half uur nauwkeurig, en is live te volgen. Om 17:00 laden ze je pakket in de bus, en komen ze naar je toe.

Mocht het nou toch een dagje langer duren omdat het zo druk is, maak je geen zorgen. De yaaasjes kunnen daar best tegen, en zijn allemaal minimaal 2 weken houdbaar zolang je ze na thuiskomst gesloten, en onderin de koelkast bewaart. (Daarnaast raden we aan ze altijd op anderhalve meter afstand te houden van eventuele yaaasmonsters, want je kunt ze ook niet eten als ze voor die tijd al opgesnoept zijn.)

Bestellingsdeadlines

Reguliere bestellingen geplaatst vóór 2 december 20:00h

Voor donderdagen 20:00 besteld? Vrijdagen verzonden en dezelfde avond nog thuisbezorgd met RedJePakketje.

 

In verband met de kerstdrukte wordt de laatste reguliere bestelling op 3 december verzonden. Bestellingen die daarna geplaatst worden, worden behandeld als bestellingen voor kerst/oud en nieuw.

 

Kerst

Zie hier.

 

Bestellingen geplaatst tussen 27 december - 6 januari 20:00h

Deze worden op 7 januari verzonden en diezelfde avond nog thuisbezorgd. Vervolgens is het weer gewoon "iedere donderdag voor 20:00h besteld, vrijdag verzonden en bezorgd".

 

Speciale gelegenheid

Mocht je graag willen bestellen voor een speciale gelegenheid en maak je je zorgen over de houdbaarheid? Geef dit dan aan bij de bestelling in het opmerkingenveld, dan zorg ik dat je yaaas krijgt op een moment dat het jou uitkomt. Natuurlijk kun je ons hier altijd over mailen

 

De witschimmelyaaas kan ik ook speciaal voor je maken.

afhalen / persoonlijke levering

Locaties

Flore woont in Bussum en de keuken zit in Eemnes. Er is uiteraard op geen van beide locaties altijd iemand aanwezig, vandaar dat het in overleg gaat. 

 

Vaak ben ik ook wel wel porren voor een dagje uit waarbij ik je bestelling persoonlijk kom afleveren. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je je bestelling thuis in kunt vriezen. Vraag het vooral.

 

Ik heb (nog) geen winkel of verkooppunten. Mocht je nog een goed verkooppunt kunnen aanraden dan hoor ik het graag :)