Home » informatie » Nederland

verzenden/ophalen

de info die je zoekt:

Gratis verzending vanaf €100. Slechts € 5,95 vanaf €50. Daaronder €9,95.

Eerstvolgende verzending:

Voor donderdag 17 juni 20:00 besteld? Vrijdag 18 juni verzonden en dezelfde avond nog thuisbezorgd met RedJePakketje.

Verzendingen daarna:

Iedere dinsdag (24 juni etc.) voor 20:00h besteld? Woensdag verzonden en dezelfde avond nog thuisbezorgd met RedJePakketje.

verzenden

Nederland


Je pakket wordt bezorgd door Red je Pakketje. Dit is een bedrijf dat zich specialiseert in same day delivery. Dat dit nu een optie is voor kleinere bedrijven zijn wij wáánzinnig blij mee, want door corona waren we lange tijd dicht.

totaalbedrag excl. eventuele kortingscodes verzendkosten
€ 0 - € 49,99 € 9,95
€ 50 - € 99,99 € 5,95
€ 100 + € 0
geen verzendkosten (reeds betaald, afhalen, etc.) € 0

Bestellingsdeadlines

Eerstvolgende verzending:

Voor donderdag 17 juni 20:00 besteld? Vrijdag 18 juni verzonden en dezelfde avond nog thuisbezorgd met RedJePakketje.

Daarna:

Iedere woensdag (24 juni etc.) voor 20:00h besteld? Woensdag verzonden en dezelfde avond nog thuisbezorgd met RedJePakketje.

 

Hoe Red je Pakketje werkt

Het pakket wordt vóór middernacht aangemeld door Vegan Flore. Hierdoor is Red je Pakketje op de hoogte dat ze een pakket kunnen ophalen. In de ochtend/middag halen ze het pakket op bij een drop off point in de buurt en brengen ze het naar één van hun sorteercentra.

Tot 15:00 kan er via hun klantenservice nog een adreswijziging worden aangebracht. Een appje sturen is wel zo snel & makkelijk.

 

Tussen 16:00 en 17.00 krijg je via de track en trace een tijdsindicatie hoe laat Red je Pakketje bij je langskomt. Deze tijd is tot een half uur nauwkeurig, en is live te volgen. Om 17:00 laden ze je pakket in de bus, en komen ze naar je toe.

Mocht het nou toch een dagje langer duren omdat het zo druk is, maak je geen zorgen. De yaaasjes kunnen daar best tegen, en zijn allemaal minimaal 2 weken houdbaar zolang je ze na thuiskomst gesloten, en onderin de koelkast bewaart. (Daarnaast raden we aan ze altijd op anderhalve meter afstand te houden van eventuele yaaasmonsters, want je kunt ze ook niet eten als ze voor die tijd al opgesnoept zijn.)

speciale gelegenheid

Mocht je graag willen bestellen voor een speciale gelegenheid en maak je je zorgen over de houdbaarheid? Geef dit dan aan bij de bestelling in het opmerkingenveld, dan zorg ik dat je yaaas krijgt op een moment dat het jou uitkomt. Natuurlijk kun je ons hier altijd over mailen

 

De witschimmelyaaas kan ik ook speciaal voor je maken.

afhalen

locaties

Flore woont in Bussum en de keuken zit in Eemnes. Er is uiteraard op geen van beide locaties altijd iemand aanwezig, vandaar dat het in overleg gaat. In Amsterdam en Utrecht ben ik zo regelmatig dat dat ook wel te regelen valt.

 

Ik heb (nog) geen winkel of verkooppunten. Mocht je nog een goed verkooppunt kunnen aanraden dan hoor ik het graag :)