Home » informatie » Nederland (kerst '20)

verzenden/ophalen

Nederland

 

Verzending binnen Nederland is vanaf €90* gratis. Daaronder betaal je € 6,95.

Vegan Flore & Plantbeest werken vanuit hetzelfde magazijn. Als je uit beide webshops bestelt dan kun je bij Plantbeest aangeven dat je bij Vegan Flore al verzendkosten hebt betaald. Of andersom ;)

 

Je pakket wordt bezorgd door Red je Pakketje. Dit is een bedrijf dat zich specialiseert in same day delivery. Dat dit nu een optie is voor kleinere bedrijven zijn wij wáánzinnig blij mee, want door corona waren we er lange tijd niet zeker van of we een manier hadden om de kerstpakketten te kunnen doen dit jaar.

 

*Het minimale bestelbedrag voor gratis verzending is exclusief eventuele kortingen. Bijvoorbeeld: Heb je een kortingsbon van 10%, dan geldt er een subtotaal van €100 => minus 10% korting is een totaal van €90 en dus gratis verzending.


Hoe Red je Pakketje werkt

Het pakket wordt vóór middernacht aangemeld door Vegan Flore. Hierdoor is Red je Pakketje op de hoogte dat ze een pakket kunnen ophalen. In de ochtend/middag halen ze het pakket op bij ons en brengen ze het naar één van hun sorteercentra.

Tot 15:00 kan er via hun klantenservice nog een adreswijziging worden aangebracht. Een appje sturen is wel zo snel & makkelijk.

 

Tussen 16:00 en 17.00 krijg je via de track en trace een tijdsindicatie hoe laat Red je Pakketje bij je langskomt. Deze tijd is tot een half uur nauwkeurig, en is live te volgen. Om 17:00 laden ze je pakket in de bus, en komen ze naar je toe.

Kerst

 

bestellingsdeadlines

 

Bestellingen vóór 22 november 23:59h:

Om er zeker van te zijn dat je een kerstpakket krijgt is het van belang om zo snel mogelijk te bestellen. Yaaasjes hebben net als dierlijke kazen de tijd nodig om te rijpen en die krijgen ze ook. De meeste kosten 1-3 weken, maar de parma is op het moment van schrijven anderhalf jaar oud.

 

Nou begrijpen we dat het concept "tijd" misschien niet helemaal zo echt aanvoelt als dat het voorheen deed. Dus om je extra te motiveren hebben we een early bird special. Bestel voor 22 november 23:59 (of, you know, nu) en je krijgt gratis een extra witschimmel-smeerkees met sriracharissa** bij iedere bestelling. 

 

** Flore vindt normaal maar saai, dus ze fermenteert een variatie aan hete pepers en knoflook op z'n sriracha, en brengt het vervolgens op smaak op z'n harissa. Best of both worlds

 

Bestellingen tussen 23 november 00:00h - 19 december 23:59h:

Op = op. Natuurlijk maken we altijd meer dan er op 22 november besteld is, maar toch. 

 

verzenden

 

Alle bestellingen worden op maandag 21 en dinsdag 22 december verzonden & dezelfde dag nog thuisbezorgd.

Voorkeur voor een bepaalde dag? Laat het ons weten via het opmerkingenveld of contact.

 

Mocht het nou toch een dagje langer duren omdat het zo druk is, maak je geen zorgen. De yaaasjes kunnen daar best tegen, en zijn allemaal minimaal tot oudejaarsavond houdbaar zolang je ze na thuiskomst gesloten, en onderin de koelkast bewaart. (Daarnaast raden we aan ze altijd op anderhalve meter afstand te houden van eventuele yaaasmonsters, want je kunt ze ook niet eten als ze voor die tijd al opgesnoept zijn.)

 

ophalen

  • In overleg: van zaterdag 19 december tot en met donderdag 24 december in Eemnes (keuken) en Bussum (thuis).