Home » informatie » Nederland (Maart 20)

verzenden

Nederland

Verzending binnen Nederland is vanaf €50* gratis. Daaronder betaal je:

  • Aanbevolen**: PostNL, met T&T - € 6
  • DHL, met T&T - € 5,65
  • Servicepunt: onderaan de pagina waarop je je adres invult kun je een servicepoint uitzoeken.

 

*Het minimale bestelbedrag voor gratis verzending is exclusief eventuele kortingen. Bijvoorbeeld: Heb je een kortingsbon van 10%, dan geldt er een subtotaal van €55,56 => minus 10% korting is een totaal van €50 en dus gratis verzending.

 

**PostNL is statistisch gezien net wat nauwkeuriger en sneller met leveren dan DHL, dus tenzij je een goede reden hebt om toch voor DHL te kiezen...

levertijd & bestellingsdeadline

Bestel je voor woensdag 10:00? Dan wordt je bestelling in principe die dag verzonden.* Je pakket wordt dan gewoonlijk donderdag bezorgd. Als je wilt dat je pakket naar een ophaalpunt gaat, dan kun je dat tijdens je bestelling aangeven.

 

Wat betreft de levertijd/koeling... In de herfst/winter/lente gaat dit prima. De pakketten worden echt vlàk voor het afhalen op het PostNL/DHL-punt afgegeven. Gedurende het sorteren en dergelijke worden ze in onverwarmde (maar vriesvrije) omgevingen bewaard. Gezien het momenteel buitenshuis net zou koud is als in de koelkast, is dat geen probleem. Ik hoop in de komende weken een (aantal) verkooppunt(en) te vinden, zodat ik de yaaasjes dan ook gedurende warme delen van het jaar gekoeld (goede optie, maar te duur voor individuele pakketten) kan blijven leveren. 

 

* Andere dagen kunnen ook, in overleg. Als je om een aangepaste versie hebt gevraagd, dan lukt het soms niet om dezelfde dag nog te verzenden. Een Franse Smeerkees met kruiden maar zonder knoflook of andere verzoeknummertjes vallen absoluut onder de mogelijkheden, maar meestal duurt dat wel eventjes. Hoe lang precies heb ik het graag met je over :)

witschimmelyaaas

De witschimmelyaaas maak ik ongeveer één keer per maand. Ik probeer zoveel mogelijk rekening te houden met feestdagen en dergelijke. Als je er graag één (of twee of zeven) wilt hebben voor een speciale gelegenheid, dan kan dat ook - zie hieronder.

 

Bestel je voor onderstaande besteldeadline? Dan kan ik garanderen dat je bestelling op de bijbehorende verzenddag klaar is. Overigens maak ik altijd wat extra, dus stuur vooral even een berichtje voordat je begint te huilen omdat je denkt te laat te zijn.

 

verzenddag

11 februari 2020

11 maart 2020

6 april 2020

6 mei 2020

27 mei 2020

17 juni 2020

8 juli 2020

feestdag

Valentijnsdag (14 februari)

---

Pasen (12 & 13 april)

Moederdag (10 mei)

Pinksteren (31 mei & 1 juni)

Vaderdag (21 juni)

---

besteldeadline

29 januari 2020, 10:00h

25 februari 2020, 10:00h

20 maart 2020, 10:00h

22 april 2020, 10:00h

13 mei 2020, 10:00h

3 juni 2020, 10:00h

24 juni 2020, 10:00h

~ zomersluiting: 9 juli - 4 augustus ~

speciale gelegenheid

Mocht je graag willen bestellen voor een speciale gelegenheid en maak je je zorgen over de houdbaarheid? Geef dit dan aan bij de bestelling in het opmerkingenveld, dan zorg ik dat je yaaas krijgt op een moment dat het jou uitkomt. Je bestelling is dan natuurlijk ook gelijk gereserveerd. Ook hier kun je me altijd over mailen

 

De witschimmelyaaas kan ik ook speciaal voor je maken.

afhalen

locaties

Ik woon in Bussum en mijn keuken zit in Eemnes. Natuurlijk ben ik op beide locaties niet altijd aanwezig, vandaar dat het in overleg gaat. In Amsterdam en Utrecht ben ik zo regelmatig dat dat ook wel te regelen valt.

 

Ik heb (nog) geen winkel of verkooppunten. Mocht je nog een goed verkooppunt kunnen aanraden dan hoor ik het graag :)