verzenden - België

Verzending naar België is vanaf €50 gratis. Daaronder betaal je:

  • Aanbevolen*: PostNL, met T&T - € 9
  • DHL, met T&T - € 8,02

 

*PostNL is statistisch gezien net wat nauwkeuriger en sneller met leveren dan DHL, dus tenzij je een goede reden hebt om toch voor DHL te kiezen...

 

Het minimale bestelbedrag is exclusief eventuele kortingen. Bijvoorbeeld: Heb je een kortingsbon van 10%, dan geldt er een subtotaal van €111,12 => minus 10% korting is een totaal van €100 en dus gratis verzending.

levertijd & bestellingsdeadline

Bestel je voor woensdag 10:00? Dan wordt je bestelling in principe donderdag verzonden.* Je pakket wordt dan vrijdag of anders zaterdag bezorgd. Als je wilt dat je pakket naar een ophaalpunt gaat, dan kun je dat tijdens je bestelling aangeven bij de opmerkingen.

 

* Uiteraard kan ik dit niet garanderen als je om een aangepaste versie hebt gevraagd. Een Franse Smeerkees met kruiden maar zonder knoflook of andere verzoeknummertjes vallen absoluut onder de mogelijkheden, maar meestal duurt dat wel eventjes. Hoe lang precies heb ik het graag met je over :)

speciale gelegenheid

Mocht je graag willen bestellen voor een speciale gelegenheid en maak je je zorgen over de houdbaarheid? Geef dit dan aan bij de bestelling in het opmerkingenveld, dan zorg ik dat je yaaas krijgt op een moment dat het jou uitkomt. Je bestelling is dan natuurlijk ook gelijk gereserveerd. Ook hier kun je me altijd over mailen