Home » informatie » verzenden / ophalen » Nederland (gewoon)

verzenden/ophalen

Nederland

Verzending binnen Nederland is vanaf €50* gratis. Daaronder betaal je:

  • Aanbevolen**: PostNL, met T&T - € 5,85
  • DHL, met T&T - € 5,50

 

*Het minimale bestelbedrag voor gratis verzending is exclusief eventuele kortingen. Bijvoorbeeld: Heb je een kortingsbon van 10%, dan geldt er een subtotaal van €55,56 => minus 10% korting is een totaal van €50 en dus gratis verzending.

 

**PostNL is statistisch gezien net wat nauwkeuriger en sneller met leveren dan DHL, dus tenzij je een goede reden hebt om toch voor DHL te kiezen...

levertijd & bestellingsdeadline

Bestel je voor woensdag 10:00? Dan wordt je bestelling in principe donderdag verzonden.* Je pakket wordt dan vrijdag of anders zaterdag bezorgd. Als je wilt dat je pakket naar een ophaalpunt gaat, dan kun je dat tijdens je bestelling aangeven.

 

* Uiteraard kan ik dit niet garanderen als je om een aangepaste versie hebt gevraagd. Een Franse Smeerkees met kruiden maar zonder knoflook of andere verzoeknummertjes vallen absoluut onder de mogelijkheden, maar meestal duurt dat wel eventjes. Hoe lang precies heb ik het graag met je over :)

speciale gelegenheid

Mocht je graag willen bestellen voor een speciale gelegenheid en maak je je zorgen over de houdbaarheid? Geef dit dan aan bij de bestelling in het opmerkingenveld, dan zorg ik dat je yaaas krijgt op een moment dat het jou uitkomt. Je bestelling is dan natuurlijk ook gelijk gereserveerd. Ook hier kun je me altijd over mailen

afhalen

locaties

Ik woon in Bussum en mijn keuken zit in Eemnes. Natuurlijk ben ik op beide locaties niet altijd aanwezig, vandaar dat het in overleg gaat. In Amsterdam en Utrecht ben ik zo regelmatig dat dat ook wel te regelen valt.

 

Ik heb (nog) geen winkel of verkooppunten. Mocht je nog een goed verkooppunt kunnen aanraden dan hoor ik het graag :)